ThomasFilm: Sideways

25 oktober 2019, 19:30 uur

Deze maand kijken we bij ThomasFilm naar ‘Sideways’ (2004), regie Alexander Payne. 'De film Sideways behandelt een thema dat al minstens zo oud is als de openingszin van Dante's Goddelijke Komedie: hoe een man overvallen kan worden door het midden van zijn leven. Een Midlifecrisis dus. Blijkbaar helpt een wijnreis van twee vrienden daarbij. Maar we leren bovenal hoe mensen sideways, als bij toeval het goede leven hervinden ondanks hun fouten en de dreigende verbittering.'

Deze editie van ThomasFilm wordt extra bijzonder. We nodigen een sommelier uit die voor, tijdens en na de film een wijnproeverij verzorgt, geheel in lijn met het thema van de film.

Een kaartje kost €7,50 (inclusief koffie/thee en wijnproeverij). Bestel een kaartje via de knop hierboven en betaal meteen met iDEAL. Of reserveer uw kaartje alvast door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld a.u.b. het gewenste aantal kaartjes) en betaal contant aan de deur.
Als u mee wilt doen aan de wijnproeverij vragen wij u om een bijdrage van €10 (contact te voldoen op de avond zelf).

20191025

Bekijk hier de trailer van de film: