Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Stichting Thomas Open kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Stichting Thomas Open, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een
contactformulier op de website aan Stichting Thomas Open verstrekt.
Stichting Thomas Open kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw e-mailadres
- Uw adres, postcode en woonplaats
- Uw IP-adres

WAAROM Stichting Thomas Open GEGEVENS NODIG HEEFT

Stichting Thomas Open verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt. Daarnaast kan Stichting Thomas Open uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, doorgaans bestaande uit de aankoop van toegangskaarten voor een door ons georganiseerde activiteit.

HOE LANG Stichting Thomas Open GEGEVENS BEWAART

Stichting Thomas Open bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld (bijvoorbeeld het toesturen van de nieuwsbrief). Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt (bijvoorbeeld als u zich heeft uitgeschreven voor de nieuwsbrief).

DELEN MET ANDEREN

Stichting Thomas Open verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Stichting Thomas Open worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Stichting Thomas Open gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stichting Thomas Open zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Stichting Thomas Open neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stichting Thomas Open maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting Thomas Open verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stichting Thomas Open op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KLACHT?

Denkt u dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

www.thomasopen.nl is een website van Stichting Thomas Open. Stichting Thomas Open is
als volgt te bereiken:

Postadres: Prinses Irenestraat 1077 WX Amsterdam
Vestigingsadres: Prinses Irenestraat 36, 1077 WX Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 41210326
Telefoon: 020-6738171
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.