PVC vloer: een schone vloer

Wanneer je een huis hebt, weet je dat je huis schoonmaken een hele klus is. Als je alleen woont gaat het nog wel, maar als je met meerdere mensen in een huis woont wordt het al lastiger. Kleine kinderen maken dat je nog meer moeite moet doen om je huis schoon te houden. Eten, rommel van buiten en klei, slijm of ander speelgoed komt overal. Ook huisdieren kunnen er wat van. Modder dat tussen hun pootjes zit en er later afvalt, haren en rotzooi uit een kooi maken allemaal dat je huis binnen mum van tijd vies is. De vloer is hier meestal het ergste slachtoffer van. De oplossing: een PVC vloer. Deze zijn er in vele soorten en maten, bijvoorbeeld een PVC visgraat vloer. Lees hier meer over verschillende PVC vloeren en hoe je deze schoonmaakt!

Verschillende PVC vloeren

PVC vloeren komen in vele stijlen en kwaliteiten. Er zijn PVC vloeren die lijken op tegels. Deze komen in vierkanten of rechthoeken en worden meestal gebruikt voor de badkamer of keuken. Er zijn ook PVC vloeren die lijken op houten vloeren. Een visgraat vloer is hier een mooi voorbeeld van. Dit lijkt op houten planken die in een visgraatmotief zijn neergelegd. Dit geeft je ruimte meteen een unieke uitstraling en is minder saai dan rechte planken. Ook zijn er PVC vloeren die een effen design of kleur hebben. Wanneer je bijvoorbeeld voor de winter iets warms onder je voeten wil, of een gedeelte van de kamer wil waar je zacht op kunt zitten, kun je eens kijken naar vloerkleden op maat.

Waarom een PVC vloer een schone vloer is

PVC staat voor Polyvinylchloride. Deze vloeren zijn van kunststof. Ze hebben een even oppervlak en mits goed gelegd, zitten er geen gleuven of spleten in deze vloeren. Hierdoor zijn de dus super makkelijk schoon te houden. Een bezem of een stofzuiger en een dweil is alles wat je nodig hebt om deze bijna onderhoudsvrije vloer jarenlang mooi te houden. Zorg dat je goede plinten hebt. Zo kun je voorkomen dat er vuil ophoopt tussen de PVC vloer en de muur. 

Thomasopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart