De lente in met motorhandschoenen

De koude dagen lijken definitief voorbij en dus kunnen we vooruitkijken naar de zomer. Echter kunnen in de ochtenduren de temperaturen nog fris aanvoelen, zeker wanneer je een fanatiek motorijder bent. Door de koude rijwind, kan het zijn dat de handen nog steeds koud aanvoelen ondanks de oplopende temperaturen. Niets is vervelender dan tijdens een motorrit last te hebben van pijnlijke en gevoelloze vingers. Gelukkig zijn hiervoor oplossingen.

Verschillende motorhandschoenen

Er zijn verschillende motorhandschoenen die je kan gebruiken voor de rit op de motor. Ben je al in het bezit van goede motorhandschoenen? Dan zijn de onder handschoenen een uitermate goede keuze, doordat ze filter dun zijn passen ze onder elke motorhandschoen. De onder handschoenen schakelt u eenvoudig in door middel van een druk op de knop, waarna de handschoenen verschillende uren gaan verwarmen.

Verwarmde motorhandschoenen

Ook levert Comfort-Producten.nl verwarmde motorhandschoenen. Een veilig gevoel is uiteraard het aller belangrijkste tijdens jouw rit op de motor. Deze motorhandschoenen dragen hier aan bij. De motorhandschoenen zijn CE-gecertificeerd volgens EN-13594 norm. Daarnaast wordt op de handrug gebruik gemaakt van de bekende carbon knokkelprotector voor verbeterde bescherming. De handpalm is voorzien van geitenleer, waardoor je een verbeterde grip heeft op de motor. De motorhandschoenen maken tevens gebruik van 3M Thinsulate, HIPORA® en de Dual Heating techniek. Wat allemaal bedraagt aan optimaal verwarmingsgenot. Kortom: de verwarmde motorhandschoenen is een complete set, waardoor u direct de weg op kan gedurende koude dagen.

USB-oplaadbare accu’s

Bij alle motorhandschoenen worden USB-oplaadbare accu’s geleverd. Dit zijn krachtige accu’s, deze verschillen van 2.200 mAh tot 3.800 mAh op 7.4 Volt. De accu’s worden geleverd met een USB-oplader, waardoor je de accu’s eenvoudig onderweg via de motor kan opladen. De verwarmingsduur van de motorhandschoenen varieert, dit is uiteraard onder ander afhankelijk van het warmteniveau. Hoe hoger de warmte instelling, hoe warmer ze worden, maar hoe meer energie dit kost. Dus dit gaat ten koste van de verwarmingsduur. De verwarmingsduur varieert van zo’n 1,5 tot 8 uur. De accu’s zijn ook uitwisselbaar met de andere producten die ze leveren van het merk BERTSCHAT®

Advies en garantie

Deze aanbieder levert ook service en garantie op alle producten die zij aanbieden. Er worden tal van andere verwarmde producten aangeboden, waardoor je zelfs terecht kan voor een complete verwarmde outfit. Standaard zit op alle producten 1 jaar fabrieksgarantie en je kan ze bereiken door middel van de chat, telefoon of per e-mail. De klantenservice reageert snel en wordt goed beoordeeld.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Thomasopen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0