5 scrollstoppers met knusse vloeren

Als dit de eerste keer is dat je een blogpost van een scrollstopper bezoekt, welkom! Je vraagt ​​je misschien af ​​wat een scrollstopper is. Ik bewaar constant inspirerende beelden waar ik langs scroll en moet stoppen en bewonderen vanwege hoe opvallend ze zijn. Ik verzamel ze graag in blogposts om met jullie allemaal te delen in de hoop dat ook zij jullie zullen inspireren! Als je eerdere scrollstoppers wilt zien, klik dan hier [HERE]. De afbeeldingen van deze week zijn allemaal voorzien van een gezellige vloer!

1.

Deze keuken (gedeeld door @a.cotswold.lifestyle @jorisvanapersstudio) is echt zo inspirerend. Ik geniet van de donkere kleuren, open rekken en het antieke eiland. Ik zou door kunnen gaan. Je kunt zien dat er geschiedenis zit in de gezellige vloer door de veroudering die heeft plaatsgevonden en ik ben zo dol op die functie!

2.

Weer een prachtige keuken, deze keer van @helennorman @amaryllisinc. Je ziet niet vaak kunstwerken in een keuken, laat staan ​​boven ramen en deuropeningen. Dit is zo’n geweldig idee dat een ander niveau van het gezellige huisje naar de kamer brengt.

3.

Ik weet dat je waarschijnlijk denkt: “Liz, dit is zo donker, vind je niet dat je scherpe, witte muren hebt?” Hoewel dit niet mijn gebruikelijke stijl is, ben ik verliefd op deze voorraadkast van @papiliokitchens! De manier waarop die voorraadartikelen afsteken tegen de donkere muren en planken is zo opvallend.

4.

Dit is zo’n geweldige modderkamer! De foto, door @max_rollitt @horwodphoto, piekt op een rustige plek die van groot belang is. Vaak is de modderkamer de eerste en laatste kamer die we in al onze huizen betreden. Het dient vele doelen. Ik denk dat de tafel in het midden van deze kamer een geweldige functie is!

5.

Kijk eens naar die fotowand! @ispydiy heeft zo goed werk geleverd met deze instapruimte. De visgraatvloer, antieke bank en donkere spindels mengen zo mooi met elkaar!

Wat vind jij van de scrollstoppers van deze week? Ik ben dol op de verscheidenheid aan gezellige vloeren in elk! Laat het me weten op Facebook of Instagram. Bedankt voor het langskomen op de blog vandaag en elke dag!

xx Liz Marie

creditSource link

Thomasopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart