Ons huis nadert de voltooiing – een bijgewerkte plattegrond met kleurcodering die de voortgang laat zien

Begin dit jaar deelde ik een kleurgecodeerde plattegrond van ons huis met de vooruitgang die in elke kamer was geboekt. Mocht je het gemist hebben, dit was de staat van ons huis begin 2021…

Welnu, ik besloot die plattegrond met kleurcodering bij te werken om te zien waar de zaken op dit moment staan, en ik was zo opgewonden om de voortgang te zien !! Hier zijn we nu…

Kijk naar al dat roze! AFGEWERKT! 😀 Dat omvat de entree/woonkamer, muziekkamer, keuken, logeerkamer, hal, gangbadkamer, bijkeuken, tweede badkamer en de achteringang van de studio.

De voltooide entree
ingang
afgewerkte woonkamer - 24
Woonkamer
muziekkamer-na
Muziek Kamer
keuken 4
Keuken
De afgewerkte voorraadkast
Voorraadkast
Gang
Gang Badkamer
logeerkamer - afgewerkt - kast en hoofdeinde muur
Logeerkamer
afgewerkte studio halve badkamer - 2
Studio Badkamer
achteringang studio met geschilderde chevronvloer en groene muren
Studio Achteringang

Dat zijn veel afgewerkte gebieden! En als je bedenkt dat de meeste daarvan tot aan de noppen en plafondbalken werden verwijderd (en sommige tot aan de vloerbalken), en nogal wat constructie vereisten (veel verder dan eenvoudige decoratieprojecten), is het behoorlijk opwindend om te zien hoe ver zijn de dingen gekomen.

Wat betreft de ruimtes die momenteel in uitvoering zijn, is er de ontbijtruimte die we momenteel als zitkamer gebruiken. Het ziet er nu zo uit…

nieuwe woonkamer gordijnen 4
Wachtkamer

Dat is de meest recente foto die ik heb. Ik kon vanmorgen geen nieuwe foto maken omdat de dingen momenteel een beetje in de war zijn terwijl ik aan mijn nieuwe idee voor de tv-muur werk. Dit weekend zou het af moeten zijn, en volgende week laat ik jullie foto’s van de hele kamer zien.

Dan is er nog de homegym…

Thuisgym

Ik kreeg de muren daar klaar en moest toen stoppen met werken aan de kamer toen het werk in de hoofdbadkamer begon. Toen dat project begon, realiseerde ik me niet hoeveel ik hen in de weg zou staan ​​door aan de thuisgymnastiek te blijven werken, dus ik nam graag een pauze terwijl ze hun werk aan de badkamer afmaakten.

En over de badkamer gesproken, hun deel zou vandaag klaar moeten zijn (met misschien een klein beetje afwerking op maandag), en ze zullen klaar zijn om de kamer aan mij over te dragen om af te maken.

Op de kleurgecodeerde plattegrond begin dit jaar zul je zien dat ik niet eens zeker wist of de badkamer een project zou zijn waar we dit jaar aan zouden komen. Ik had het gepland als een project dat we dit jaar zouden kunnen starten en volgend jaar zouden afronden. Ik ben zo blij dat we er dit jaar mee door konden gaan, en ik ben er zeker van dat het dit jaar ook echt af zal zijn.

En ik heb ook mijn veranda in de categorie “In uitvoering – wordt in 2021 klaar”. De reden daarvoor is dat ik echt wat reparaties moet uitvoeren en een nieuwe sealer op het hout op mijn veranda moet krijgen voordat deze winter komt. Afgelopen winter (met name onze willekeurige sneeuwstorm van twee weken) was erg zwaar voor ons huis. We moesten meer dan normaal in ons huis schuiven. We hadden hout op onze veranda dat tekenen van rot vertoonde. We hadden vloerplanken in ons huis die van elkaar scheidden. (Die zijn voor het grootste deel weer normaal geworden.) Dat alles om te zeggen dat de afgelopen winter zwaarder was voor ons huis dan alle voorgaande jaren samen. En ik wil deze winter niet ingaan met een veranda die niet beschermd is tegen het weer.

Dus eigenlijk verwisselden de studio en de hoofdbadkamer van plaats. Nu valt de studio in de categorie “kan worden overgedragen naar 2022”, wat jammer is, maar ik zie geen andere optie tenzij ik echt superkrachten krijg. Het mooie is dat mijn studio volledig functioneel is zoals hij is. Ik gebruik mijn werkkamertafels altijd. Het slechte nieuws is dat mijn studio er op dit moment niet zo uitziet…

voortgang studio per 25-10-2019 - 1

Ik ben veel te trots om je een foto te laten zien van hoe het er nu uitziet. 😀 Maar er zijn dozen en dozen met spullen die in deze kamer thuishoren, maar uiteindelijk in kasten worden opgeborgen. Aangezien ik nog geen kasten heb, zit ik opgescheept met dozen en dozen met spullen.

En dan blijft alleen de carport over, die er nog steeds zo uitziet, minus de luiken die op de palen leunen…

Ik was al zo lang van plan om de carport te omsluiten en er mijn werkplaats van te maken. Onthoud dat?

Nou, ik heb besloten dat niet te doen. In plaats daarvan zijn we van plan om op een gegeven moment een volledig aparte werkplaats in de achtertuin te bouwen.

Ik heb twee redenen voor die beslissing. Ten eerste wil ik echt een overdekte ruimte om bij slecht weer mijn auto te kunnen parkeren. Er is geen betere plek daarvoor dan waar deze carport staat. Als we ergens anders een overdekte parkeerplaats zouden bouwen, zou die los van het huis zijn, en dat idee staat me helemaal niet aan.

Maar we hebben ook duizenden dollars uitgegeven aan enorme gelamineerde balken voor de carport, omdat deze werd gebouwd zonder ondersteunende muren aan een van de zijkanten. Dat zijn duizenden dollars die we hadden kunnen besparen als we het in de eerste plaats hadden gepland om het in te sluiten. En dat zijn duizenden dollars die we opnieuw zouden moeten uitgeven om ergens anders een nieuwe overdekte parkeerplaats te bouwen.

Dus na er lang over nagedacht te hebben, was het gewoon logischer om dit als een carport te houden, en dan een goedkopere structuur te bouwen (goedkoper omdat het normale muren kan hebben en geen enorme gelamineerde balken) in de achtertuin om te gebruiken voor mijn werkplaats. We zitten op een hectare grond, dus het is niet zo dat er daar ruimte is voor een werkplaatsbad. Maar dat wordt zeker een project voor een andere keer… nog een jaar.

Hoe dan ook, het is erg spannend om de onvoltooide gebieden te zien slinken.

En voordat we het weten, heb ik geen interieurprojecten meer in het huis in de huidige configuratie. Binnenkort is het tijd voor die toevoeging!

creditSource link

Thomasopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart