Gezellige herfstbladeren gevonden – Liz Marie Blog

We denken vaak aan het toevoegen van florale elementen tijdens de lente- en zomermaanden, maar ik geniet echt van het toevoegen van natuurlijke elementen aan elk seizoen. In de herfst zoek ik graag naar mooie zonnebloemen, tarwegras, peren en herfsttakken. Hoewel ik het heerlijk vind om echte takken van buiten naar binnen te halen, vind ik het ook heerlijk om wat nepstelen te pakken om in het arrangement te mengen. Samen met het toevoegen van pompoenen en kalebassen, waarvan je hier enkele van mijn keuzes kunt zien [HERE] en hier [HERE]! Vandaag deel ik enkele van mijn gezellige herfstgebladerte vondsten voor het seizoen.

Wat vind je van het toevoegen van faux herfstgebladerte aan je interieur? Heb je een favoriet waar je naar zoekt? Laat het me weten op Facebook of Instagram! Bedankt voor het langskomen op de blog vandaag en elke dag!

xx Liz Marie

creditSource link

Thomasopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart