Favoriete dingen vrijdag: herfstdecor, huisupdates en mijn vrijdagvondsten!

Fijne vrijdag, vrienden! Ik heb deze week veel nagedacht over de betekenis van een gezellig huis. Als de wereld gek is en je een ontsnapping nodig hebt om jezelf en je gezin te koesteren, is een gezellig huis, ongeacht de grootte, voltooiingsstatus of stijl, de perfecte plek om precies dat te cultiveren. Gezellig is voor elk gezin en elk huis anders, maar gezellig is een belangrijk gevoel om in onze ruimtes te creëren, zodat ons huis een oase wordt voor iedereen die er woont.

1.

We zijn slechts een week verwijderd van de Mercantile Market! Ik ben zo opgewonden om zo velen van jullie te kunnen zien na niet zo lang. Vrijdag heb ik mijn eerste signeersessie van het jaar op de markt! We hebben exemplaren bij de hand van Cosy White Cottage en We Belong to Each Other, je kunt ook een gesigneerde sticker krijgen voor je exemplaar van Cosy White Cottage Seasons als het later dit najaar wordt uitgebracht! Bekijk meer informatie over het evenement en hoe je tickets kunt kopen hier [HERE].

2.

We zijn zo dicht bij het volledig inrichten voor de herfst! Ik ben zo opgewonden dat ik bijna niet kan wachten. Nou… ik ben de afgelopen weken een klein beetje begonnen. Dus dit jaar kocht ik wat neppompoenen om te testen hoe ze eruit zouden zien en vrienden… ze zijn GOED. Kun je geloven dat ze niet echt zijn? Bekijk hier meer van de pompoenen en waar u uw eigen pompoenen kunt kopen [HERE].

3.

Jullie weten allemaal hoeveel ik van antiek houd. Dit jaar ben ik begonnen met mijn verzameling antieke mora klokken en onlangs heb ik er nog twee aan mijn verzameling toegevoegd. Bekijk hier een geweldige bron waar u uw eigen antieke mora-klok kunt kopen [HERE].

4.

5 foto’s die me deze week inspireerden!

5.

Zoals ik hierboven al zei, is de herfst zo dichtbij en ik ben zo opgewonden om meer te versieren voor het gezellige seizoen. Ik heb een aantal geweldige herfstbladeren verzameld voor al je decorbehoeften. Je kunt controleren. uit ze allemaal hier [HERE].

6.

Het is een tijdje geleden dat ik deze kamer in ons huis heb laten zien en eerlijk gezegd, het is omdat het het grootste deel van de zomer leeg heeft gestaan ​​en op meubels wacht! Ik ben zo opgewonden om nu de updates met jullie te delen die we hebben gedaan, inclusief enkele toekomstplannen! Bekijk hier meer updates van de woonkamer aan de voorkant [HERE]!

7.

Ik ben zo opgewonden dat mijn nieuwe boek, Cosy White Cottage Seasons, later dit najaar uitkomt. Ik heb zoveel spannende dingen gepland voor de release, en zelfs nog een paar freebies voor jullie allemaal terwijl we wachten op de release! Als je het boek nog niet hebt besteld, kan dat hier [HERE]. Als je het boek hebt gereserveerd (bedankt, bedankt, bedankt!) en je zoekt waar je je freebies kunt inwisselen, klik dan hier [HERE]!

8.

De gezelligste trui! Ik denk dat het misschien een nieuwe favoriet wordt!

9.

Elke vrijdag vind ik het leuk om enkele van mijn favoriete actuele vondsten van internet op een rijtje te zetten. Of het nu kleding, planten of woonaccessoires zijn, ik deel graag wat gezellige items met je in de hoop dat het je inspireert of misschien is het het ontbrekende onderdeel van wat je zocht.

Shop al mijn Friday Finds Above door op de onderstaande afbeeldingen te klikken:


De wereld kan een erg donkere plek zijn, en ik ben de laatste tijd echt op zoek naar wat licht en positiviteit. Ik zou graag iets goeds horen dat deze week in uw week is gebeurd. Laat het me weten op Facebook of Instagram. Bedankt voor het langskomen op de blog vandaag en elke dag!

xx Liz Marie

creditSource link

Thomasopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart