Gezellige Voorkant Woonkamer Updates

Ik overdrijf niet als ik zeg dat de begane grond van ons huis ongeveer 5 of 6 maanden kaal en zonder meubels was. Met productievertragingen en vertragingen bij de verzending was het kopen van meubels een worsteling! Ik ben zo blij om vandaag updates met je te delen over onze gezellige woonkamer aan de voorkant, want deze staat nu vol met meubels! Ik wil ook een voorproefje geven van projecten die voor deze ruimte zullen komen.

Een gelukkige Mantel-fout

Als je me volgt op Instagram, heb je misschien mijn verhaal gehoord over een impulsieve beslissing die verkeerd is gegaan. Op een dag kreeg ik het idee om onze schoorsteenmantel wit te schilderen, en toen ik klaar was, had ik er meteen spijt van! Heb je ooit een van die momenten? Ik voelde me vreselijk! Ik besloot er een moment mee te leven voordat ik probeerde de schade terug te draaien, als dat al mogelijk was. Zoals altijd kwam Jose me te hulp! Hij haalde de schoorsteenmantel van de muur en nam hem mee naar buiten. Vervolgens waste hij het onder hoge druk met 3200 psi om alle verf voorzichtig te verwijderen zonder het detail van de mantel te beschadigen. Ik vind het geweldig geworden! Ik vind het geweldig dat een deel van de verf nog steeds in de spleten van de schoorsteenmantel zit. Het voegt details toe die het voorheen niet had, en ik voel me een stuk beter als ik gekke impulsieve beslissingen neem!

Nieuwe gezellige banken

Ik ben al heel lang op zoek naar banken. Ik wist dat ik twee banken tegenover elkaar wilde hebben om samen te komen en te praten. Dus ik vond deze geweldige bank bij Pottery Barn die ook super aanpasbaar is, afhankelijk van ieders wensen en behoeften. Ik wilde banken met een klassiek silhouet en die eruitzagen alsof het antieke vondsten waren die ik had laten overtrekken. Oh, en over hoezen gesproken, ik had ze nodig als hoes met honden en peuters die door het huis renden. Ik ontdekte tijdens mijn zoektocht naar banken dat ik het meest van de Engelse sofa’s met rolarmen hield en ik dacht dat ze goed zouden passen. De banken waarmee we besloten te gaan, is deze hier [HERE]! We gingen voor het 80″ bankkussen in de kleur Twill White. Het is ook super comfortabel en gezellig. Hoewel we ze nog maar een paar weken hebben, ben ik van plan om ze bij te werken met een volledige recensie zodra we een tijdje met ze hebben samengewoond!

Plannen om te komen

Ik ben altijd aan het dromen van ideeën die ik heb voor ruimtes in ons huis, en de plannen die ik heb voor deze gezellige woonkamer aan de voorkant zijn plannen die ik al geruime tijd heb! Ik zeg het de hele tijd, maar je moet echt een tijdje in je ruimtes wonen [sometimes years] om te beslissen over meer permanente planten. Veel van wat we aan ons huis hebben gedaan, is cosmetisch of tijdelijk. We hebben nog zoveel te renoveren! Deze woonkamer aan de voorkant is ondertussen gestript en weer in elkaar gezet, maar nu denk ik dat ik klaar ben om de indeling af te ronden. Deze kamer is behoorlijk groot en hoewel sommigen echt dol zijn op de open plattegrond, denk ik dat ik de voorkeur geef aan een afgesloten plattegrond met kleinere, gezelligere ruimtes. Dus we zijn van plan om een ​​muur toe te voegen om de ingang van de rest van de kamer te scheiden met zakdeuren om de kamer af te kunnen sluiten. Ik neem je natuurlijk allemaal mee op reis, maar voor nu genieten we van deze gezellige ruimte met al zijn nieuwe toevoegingen!

Ik geniet echt van de veranderingen die zijn aangebracht in onze gezellige woonkamer aan de voorkant. Heb je ooit een impulsieve beslissing genomen waar je meteen spijt van had? Ik ben benieuwd naar je ontwerpverhalen! Laat het me weten op Facebook of Instagram! Bedankt voor het langskomen op de blog vandaag en elke dag!

xx Liz Marie

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Thomasopen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0