Hoe planterpalen voor lichtslingers te bouwen

Cafélampen geven sfeer aan elke buitenruimte! Door ze te combineren met bloemstukken ziet deze patio er uitnodigend en luxueus uit.

Hoe planterpalen voor lichtslingers te bouwen

Ons gezin houdt ervan om te ontspannen op het terras, en nu heeft het een serieuze sfeer dankzij mijn nieuwste doe-het-zelf-project: plantenbakken voor lichtslingers!

Ze zijn supermakkelijk om te maken. Je hoeft alleen maar Quikrete Snel-Betonmix instellen, in de rode zak, een paar plantenbakken en lichtslingers, en klein gereedschap.

Klaar om iets speciaals te creëren? Laten we gaan!


Benodigdheden voor het maken van betonnen plantenbakken

Wat je nodig hebt:

  • Zakjes Quikrete Sneldrogend Betonmix (per paal)
  • 2-4 plantenbakken (genoeg om de caféverlichting te ondersteunen)
  • 4-bij-4 palen (genoeg om de lichten te ondersteunen)
  • Stalen schroefhaken
  • Caféverlichting
  • Oefening
  • Hoe planterpalen voor lichtslingers te bouwen
plantenbakken afdichten

Verzegel de binnenkant. Je wilt niet dat er potgrond of betonmix uit je plantenbakken morst (ik gebruikte hout), dus breng aan Geavanceerde polymeer niet-uitzakkende kit of Geavanceerde polymeerconstructielijm om eventuele gaten of scheuren erin te dichten.

Zoek een locatie. Plaats de planter waar deze zal worden gebruikt. Zorg ervoor dat je er veel tijd doorbrengt en wat licht kan gebruiken. (Ik wil alleen benadrukken: dit is een permanente plaatsing. Je wilt de plantenbak niet verplaatsen nadat er beton in zit!)

Chelsea plaatsingspost

Plaats het bericht. Voeg een paal van 4 bij 4 toe in het midden van de planter. (Ik heb de mijne over de volledige lengte van 8 voet gehouden.) Je kunt het bekijken of controleren of elke zij-aan-zij-meting hetzelfde is.

Chelsea stort beton

Giet het beton. Giet langzaam twee zakken Quikrete Fast-Setting Concrete Mix rond je paal zodat deze gelijkmatig wordt verdeeld.

het beton nat maken

Voeg langzaam water toe. Je hebt ongeveer 1 gallon water nodig per zak beton van 50 pond. Het mooie van Fast-Setting Concrete is dat je het niet hoeft te mengen. Giet gewoon het beton in en voeg het water toe – easy peasy!

chelsea nivellering

Niveau het. Terwijl het beton hard wordt maar nog steeds los zit, gebruikt u een niveau om te controleren of elke planterpaal voor lichtslingers perfect loodrecht is. Het mag niet in beide richtingen leunen.

Herhaal stap 1-6. Als je een tweede plantenbak nodig hebt om je lichtslingers te ondersteunen, herhaal dan deze stappen terwijl de eerste droogt. Tegen de tijd dat de tweede droogt, is de eerste klaar voor de volgende stap: haken!

haak invoegen om te posten

Haken toevoegen. Tot nu toe hebben we plantenbakken met palen in beton. Nu moeten we het ondersteuningssysteem voor onze lichtslingers maken. Gebruik een kleine boor om een ​​geleidegat in de hoek van uw paal te maken. Bevestig vervolgens een stalen schroefhaak.

haak in de zijkant van het huis steken

Je kunt vier plantenbakken maken (in een vierkant of rechthoek gerangschikt) om de lichtslingers te ondersteunen, of twee geleidegaten in het dashboard van je huis boren om de lampen van de plantenbakken aan te sluiten.

gaten boren in plantenbak

Afwatering maken. Terwijl u uw boor in uw boormachine hebt, voegt u een klein afvoergat toe aan de achterkant van uw plantenbak, boven het beton.

mulch toevoegen aan planter

Planten invoegen. Voeg potgrond toe en plant enkele mooie planten. Je kunt het simpel houden met één plant per plantenbak of voor een opvallend resultaat ga je ‘extra’ en creëer je een ‘thriller, filler, spiller’ arrangement. (Google het!)

hangende lichtslingers

Dat is alles wat nodig is om plantenbakken voor lichtslingers te maken! Nu hebben familiebijeenkomsten op het terras net wat meer sfeer en kun je samen meer herinneringen maken.

Lichten toevoegen. Tot slot drapeer je je lichtslingers over de haken en sluit je ze aan.


Verder lezen

creditSource link

Thomasopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart